KONCEPTET

Luksusudgaven af et loppemarked i Holbæk midtby

 

En Loppebutik er et indendørs loppemarked, som har åbent året rundt. Du booker en reol og lader os stå for salget af dine varer, mens du tjener penge på dine skatte. Om det er tøj, sko, børneting eller diverse andre varer, det bestemmer du! 

LOPPEMARKED OG CAFE - i Holbæk centrum

Vores 600m2 loppemarked ligger lige midt i Holbæk centrum og er kombineret med vores cafe, hvilket sikrer en helt unik eksponering i forhold til traditionelle loppemarkeder. Læs mere om vores cafe her.

Du lejer en reol og lader os sælge dine brugte ting, eller kig forbi og gør et fund til prisen. Det var det, der startede det hele for mig - Det gode fund! Hvem har ikke lyst til at finde det, du lige stod og manglede og så til den halve pris? Ja du er ikke altid sikker på, at du lige finder det du søger, men mon ikke... 

Genbrug er IN og CO2 venligt

Overforbrug er ikke godt for miljøet og genbrug er IN. Du er med til at værne om miljøet, når du køber brugt. Vores "brug og smid væk" kultur er på retræte. Heldigvis! Lad os i fællesskab sætte bæredygtighed i højsæde - giv gamle ting nyt liv uden merforbrug og skån miljøet, hvad enten du køber eller sælger.

Hvordan fungerer det:

 1: Opret din Loppekonto her      

2: Book og betal for en reol         

3: Opret dine varer inkl pris      

 4: Få udskrevet dine prismærker i butikken

5: Fyld reolen op med varer - gratis print af ekstra prislabels og gratis alarmer

6: Følg salget hjemme fra sofaen, helt ned til hver enkelt vare

7: Modtag pengene på kontoen to gange i mdr.

8: Pak dine reol sammen eller forlæng lejen

  

VÆLG DEN RIGTIGE REOL

Vores forskellige temaer på standene skaber en mere fokuseret stand, så kunderne let og enkelt kan finde de reoler, som interesserer dem.

Sælg dit tøj på vores Tøjreoler eller dit børne- og voksen tøj på Børne/voksenreolerne. Har du lidt af det hele, så er vores Mix reoler, det rette valg for dig. Husk alle modeller kan ligeledes lejes som en delereol, hvor du har 2/3 af reolen og dermed ikke betaler fuld leje. Tjek priser på reollejen her . 

NYHED - CO2-reolen der giver dig en bedre samvittighed uden at røre en finger

Er du mere til vores “CO2 reol”? Vil du egentlig gerne bidrage til et mere CO2-venligt aftryk gennem genbrug, men orker ikke alt bøvlet ved hverken DBA, Facebook eller reolmarkeder?

Så lad os stå for alt!

  • Book en CO2 reol til 99kr i ugen med 35% kommission

  • Kom med alle dine ting. Vi prissætter og sætte alarm på. Du kan altid rette priserne op eller ned, hvis du ikke er enig;0)

  • Vi holder orden på din reol og siger til, når der er plads til mere

 

Er i en virksomhed eller forening, så tilbyder vi også gratis samlet afhentning på arbejdspladsen.

Mixreol 150%.png
TØJREOL
Tøjreol 150%.png
MIXREOL
VÆGPLADS
DELEREOL

DIY - fordi vi synes, det er sjovt

Vi elsker at skabe nyt liv i gamle ting og derfor er alt, hvad vi har i butikken også til salg. Om det så er lampen, vi selv har lavet eller koppen du drikker af i cafeen, så kan den købes.

 

Alle idéer til DIY deler vi gerne ud af. På Facebook og Instagram poster vi alle vores små projekter, inden de kommer ud i butikken. Vi giver gerne gode råd og hjælper dig i gang med projekterne.

 

Der er så meget potentiale og kreativitet i gamle ting. Giv det en ny sammensætning, en klat maling eller hvad ved jeg og pludselig står man med et unika.

Følg os på Facebook og Instagram her:

  • Facebook
  • Instagram

DRIVKRAFTERNE BAG

Camilla
Janni

© 2019 LOPPEN butik og cafe

Ahlgade 53, 4300 Holbæk

www.loppenbutikogcafe.dk

CVR 40363432

Tel: +45 42912494 | Mail: info@LOPPENbutikogcafe.dk