Luksusudgaven af et loppemarked i Holbæk midtby

 

En Loppebutik er et indendørs loppemarked, som har åbent året rundt. Du booker en reol og lader os stå for salget af dine varer, mens du tjener penge på dine skatte. Om det er tøj, sko, børneting eller diverse andre varer, det bestemmer du! 

LOPPEMARKED OG CAFE - i Holbæk centrum

Vores 600m2 loppemarked ligger lige midt i Holbæk centrum og er kombineret med vores cafe, hvilket sikrer en helt unik eksponering i forhold til traditionelle loppemarkeder. Læs mere om vores cafe her.

Du lejer en reol og lader os sælge dine brugte ting, eller kig forbi og gør et fund til prisen. Det var det, der startede det hele for os - Det gode fund! Hvem har ikke lyst til at finde det, du lige stod og manglede og så til den halve pris? Ja du er ikke altid sikker på, at du lige finder det du søger, men mon ikke... 

Genbrug er IN og CO2 venligt

Overforbrug er ikke godt for miljøet og genbrug er IN. Du er med til at værne om miljøet, når du køber brugt. Vores "brug og smid væk" kultur er på retræte. Heldigvis! Lad os i fællesskab sætte bæredygtighed i højsæde - giv gamle ting nyt liv uden merforbrug og skån miljøet, hvad enten du køber eller sælger.

Hvordan fungerer det:

 1: Opret din Loppekonto her      

2: Book og betal for en reol         

3: Opret dine varer inkl pris      

 4: Få udskrevet dine prismærker i butikken

5: Fyld reolen op med varer - gratis print af ekstra prislabels og gratis alarmer

6: Følg salget hjemme fra sofaen, helt ned til hver enkelt vare

7: Modtag pengene på kontoen ugen efter

8: Pak dine reol sammen eller forlæng lejen

  

VÆLG DEN RIGTIGE REOL

Vores forskellige temaer på standene skaber en mere fokuseret stand, så kunderne let og enkelt kan finde de reoler, som interesserer dem.

Til dig med mest tøj og en smule ting: En Tøjreol vil være det rigtige valg for dig, da du får en hel reol kun til tøj og en halv reol med hylder.

Til dig med flest ting og en smule tøj: En Mixreol vil passe til dine behov, da du vil få en hel reol med hylder og en halv til dit tøj. 

Til dig der bare har lidt af det ene eller det andet: Du kunne med fordel booke en Delereol som består af en reol - enten med hylder eller blot en stang til tøj. 

 

NYHED - Til dig der mangler den ekstra time i døgnet: 

CO2-reolen der giver dig en bedre samvittighed uden at røre en finger

 Vil du egentlig gerne bidrage til et mere CO2-venligt aftryk gennem genbrug og tjene penge på dine ting, men mangler måske tiden eller overskuddet til selv at stå for arbejdet?

Så lad os stå for alt!

  • Book en CO2 reol her på siden til 150kr i ugen med 35% kommission

  • Kom ned i butikken med alle dine ting - Vi prissætter varerne, sætter alarm på, hænger det på plads os tager resten ned igen den dag du stopper 

  • Vi holder orden på din reol løbende

  • Vi sørger for det hele!!

 

- Se billeder af de forskellige reoltyper herunder 

 

 

Er i en virksomhed eller forening, så tilbyder vi også gratis samlet afhentning på arbejdspladsen.

Mixreol 150%.png
TØJREOL

En bøjlestang og tre store hylder samt 5 små. Til dig der har meget tøj og sko, som du gerne vil sælge, men der er også plads til en del ting på hylderne.

Gratis plads i glasmontren, til det der er lidt dyrere eller småt.

Tøjreol 150%.png
MIXREOL

5 store hylder med plads til alle de skatte, du kan finde derhjemme. Desuden findes der en lille bøjlestang og 3 små hylder.

Gratis plads i glasmontren, til det der er lidt dyrere eller småt.

Vægplads beskåret.jpg
VÆGPLADS
Delereol_beskåret.jpg
DELEREOL

DIY - fordi vi synes, det er sjovt

Vi elsker at skabe nyt liv i gamle ting og derfor er alt, hvad vi har i butikken også til salg. Om det så er lampen, vi selv har lavet eller koppen du drikker af i cafeen, så kan den købes.

 

Alle idéer til DIY deler vi gerne ud af. På Facebook og Instagram poster vi alle vores små projekter, inden de kommer ud i butikken. Vi giver gerne gode råd og hjælper dig i gang med projekterne.

 

Der er så meget potentiale og kreativitet i gamle ting. Giv det en ny sammensætning, en klat maling eller hvad ved jeg og pludselig står man med et unika.

Følg os på Facebook og Instagram her:

  • Facebook
  • Instagram

DRIVKRAFTERNE BAG

Camilla
Camilla.jpg

CAMILLA

DAGLIG LEDER og søster til Janni. 

Jeg har altid gang i et DIY projekt og nu får i alle lov til at kigge med. 

Janni
Janni.jpg

JANNI

INDEHAVER og søster til Camilla. 

Jeg ELSKER loppemarkeder og god kaffe, så hvorfor ikke kombinere de to!