© 2019 LOPPEN butik og cafe

Ahlgade 53, 4300 Holbæk

www.loppenbutikogcafe.dk

CVR 40363432

Tel: +45 42912494 | Mail: info@LOPPENbutikogcafe.dk

PRIVATLIVSPOLITIK

Hvem behandler dine personoplysninger:

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

LOPPEN butik og cafe IVS, CVR-nr. 40363432, DK-4300 Holbæk

 

Hvad er vores formål:

  • Til kommunikation med dig omkring vores service og dit salg af varer.

  • Dine personoplysninger er nødvendige for at kunne levere vores service til dig og overføre penge til den registrerede konto ved dit kommissionssalg.

  • For at kunne sende dig marketingsmateriale og tips og tricks til at forbedre dit kommissionssalg.

  • For administrative eller kommercielle formål til at opretholde vores service og kvalitetsforbedre.

 

Hvilke former for personoplysninger har vi brug for:

Almindelige personoplysninger: Vi har brug for almindelige personoplysninger, såsom dine

kontaktoplysninger, navn, adresse, telefonnummer, email-adresse samt andre oplysninger der er

relevante at indsamle for at kunne levere de services eller produkter, som du efterspørger. Dette

er f.eks. dit kontonr. da det er relevant for at kunne levere servicen.

 

Cookies

Der gemmes cookies på hjemmesiden og disse er nødvendige for at den kan fungere. Cookies kan til enhver tid slettes. Nogle cookies bruges til statistik andre til tredjeparts tjenester. Ved benyttelse af servicen hos LOPPEN butik og cafe accepteres brugen af cookies. Sletter du cookies, så kan du risikere at vores service ikke fungerer optimalt og der kan være indhold du ikke kan tilgå.

 

Grundlaget for behandling af dine personoplysninger:

  • Når du har givet dit samtykke.

  • Når behandlingen er nødvendig for, at vi kan forfølge legitime interesser.

 

Vi behandler dine personoplysninger for at kunne forfølge følgende legitime interesser:

  • For at kunne sende dig markedsføringsmateriale.

  • For at kunne levere de services eller produkter, som du efterspørger, når vi har indgået aftale herom.

 

Vi kan generelt videregive dine personoplysninger til Leverandører og andre tredjepartes

samarbejdspartnere, forstået som serviceudbydere, teknisk support, leverandørydelser (herunder

underleverandører) m.v.

 

Derudover kan vi i tilfælde af, at vi sælger aktiver eller forretningsaktiviteter videregive dine

personoplysninger til den potentielle køber af sådanne aktiver eller forretningsaktiviteter, herunder hvis vi sælger alle vores aktiver eller forretningsaktiviteter til en tredjepart.

 

Vi overfører ikke dine personoplysninger til lande uden for EU/EØS, medmindre vi specifikt oplyser

dig om dette.

 

Hvor lang tid opbevarer vi dine personoplysninger:

  • Vi opbevare kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for, at levere de services og produkter, som du efterspørger, når vi har indgået en aftale herom. At forfølge øvrige legitime formål, herunder at sende dig markedsføringsretligt materiale. Oplysningerne opbevares så længe det er påkrævet i henhold til lovgivningen, herunder bogføringsloven som pålægger os at opbevare visse oplysninger.

 

Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.

  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og ligeledes en ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug markedsføring.

  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid.

  • Du har ret til at få udleveret de personoplysninger, som du selv har oplyst.

  • Du kan altid indgive en klage til f.eks. Datatilsynet.

 

Du kan altid kontakte os på info@LOPPENbutikogcafe.dk eller via vors hjemmeside

www.LOPPENbutikogcafe.dk

 

Hvad sker der, hvis vi ændrer vores privatlivspolitik?

Eventuelle opdateringer til vores privatlivspolitik vil være tilgængelig på denne hjemmeside. Vi anbefaler at du holder dig opdateret omkring både vore Privatlivspolitik og vores Handelsbetingelser til enhver tid.