TIPS OG TRICKS

GENERELT
TØJ OG SKO
BOLIGARTIKLER
BØRNETING
MAKE-UP
HOBBYARTIKLER
 

GENERELT

Alarmer og gode prisskilte

Sikre dig at du laver gode og beskrivende varetekster på dine prisskilte. Dette modvirker prismærkeombytning, eftersom vores personale kan tjekke om det er en "T-shirt, Zara, str. 38, Blå", eller om der er forsøgt snyd med prisen. Ved at skrive størrelse i varebeskrivelsen, så undgår du, at kunderne skal vende vragen ud på tøjet for at finde størrelsen.

Alarmer er ligeledes gode for at modvirke tyveri og der er et ubegrænset antal til rådighed. Sæt gerne alarmen så man ødelægger tøjet hvis man forsøger at rive den af. Sidder den i vaskelables kan den klippes af. 

Prisen kan være for høj - så sæt den ned

Er der varer som ikke bliver solgt efter 2-3 uger, så vurder om du har sat prisen for høj og prøv så evt. igen med en lavere pris. Kig evt. på andre reoler hvad prislejet ligger på for tilsvarende varer. Dette kan give dig en indikation om hvor du skal lægge prisen. Du har mulighed for at køre 25% eller 50% rabat på alt på reolen. Bare ring ned i butikken eller skriv en mail, så sørger vi for det- Et rabatskilt gør at potentielle købere lige kigger ekstra godt igennem.

TØJ OG SKO

Hvad kan man sælge?

Hvis standen er god kan langt det meste tøj sælges, hvis prisen sættes rigtigt. Både de fine kjoler, herreskjorterne, T-shirts, træningstøjet, nederdele og alle former for sko. 

Fyld gerne din stand med varer, som hører til sæsonen. Folk er mere tilbøjelig til at købe store striktrøjer, når det er koldt udenfor end om sommeren. 

Kosmetik kan sagtens sælges - også hvis det er brugt. Øjenskygger, parfume, neglelakker og diverse hårprodukter. De dyre mærker sælger klart bedst i denne kategori og pak gerne varerne ind i cellofan så de ikke bliver åbnet hele tiden. Afsprit produkterne og skriv det på vareteksten inkl. hvor meget der er tilbage i pakken.

Drop det slidte tøj

Både de billige mærker og de dyre mærker sælger, hvis det er velholdt. Slidte varer for kunderne til at gå videre til næste reol. Standen er altafgørende og bukser med huller eller T-shirt med pletter er næsten usælgelige, så lad dem blive hjemme.

Alt tøjet skal være nyvasket og stryg det gerne det inden du hænger det op, så sælger det bedre og prisen bliver højere. En fnugrulle gør også underværker for alle kattehårene eller andet. Når du vasker dit tøj, så brug gerne en parfumefrit vaskemiddel, så fremstår varerne mere neutrale og du bliver ikke skæmt af en stærk parfume.

Præsentation af tøjet

Brug bøjer til tøjet, da en bunke med jeans meget hurtigt bliver rodet ud og dermed får reolen til at fremstå rodet og uoverskueligt. Hæng gerne dine varer i farveorden eller kategorier. Brug en kurv til bælter, tørklæder og andre småting, så det fremstår ordentligt.

Kig forbi et par gange i ugen for at ryde op på reolen og tilføje nye varer. Følg gerne med på Mit LOPPEN, så du ved hvad der sælger. 

Ofte ender der varer som ikke tilhører din reol, da kunderne fortryder køb og ikke hænger det tilbage til rette reol. Det vil også betyde at der kan "mangle" varer på din reol. Disse dukker næsten altid op igen og heldigvis hænger de jo bare på en anden reol hvor de ligeledes kan sælges fra. Prismærket er tilknyttet din reol, så pengene skal nok tilfalde rette ejermand.

 
 

BOLIGARTIKLER

Alle hverdagsting kan sælges hvis prisen er korrekt. Krydder gerne din stand med en levende plante eller en lyskæde. Det virker indbydende. Farvetemaer kan også være en fordel - saml alt i samme nuancer, det skaber ro for øjet.

 

BØRNETING

Bland gerne tøj og legetøj sammen på standen. Legetøj er altid et hit og gør at folk kigger din stand igennem for fine ting. Er reolen fyld for meget op kan det godt virke lidt uoverskueligt så kombiner med forskellige varer. 

MAKE-UP

Kosmetik kan sagtens sælges - også hvis det er brugt. Øjenskygger, parfume, neglelakker og diverse hårprodukter. De dyre mærker sælger klart bedst i denne kategori og pak gerne varerne ind i cellofan, så de ikke bliver åbnet hele tiden. Afsprit produkterne og skriv det på vareteksten inkl. hvor meget der er tilbage i pakken.

 
 

HOBBYARTIKLER

Hobbyartikler såsom stofrester, perler og mønstre sælger godt hos os - også hvis det er åbnet.